HemACCESSOARERHÅRFÄRG › STARGAZER HÅRFÄRG - ROUGE
STARGAZER
STARGAZER HÅRFÄRG - ROUGE

STARGAZER HÅRFÄRG - ROUGE

69 Kr
Inkl moms

Denna varan kan för tillfället inte köpas.

Beskrivning

Dokument

HÅRFÄRGER MED DET LILLA EXTRA!

Stargazers hårfärger håller olika länge beroende på din egen hårkvalitet, men man brukar säga att uppskattningsvis brukar färgen sitta i 6-9 tvättar, den kan bleknar i färg styrka för varje gång man tvättar.

För att uppnå bästa resultat, bör färgen appliceras på blekt hår som möjligt, färgprovet utgår från ett blekt/vitt hår, man begöver bleka öven om man är naturligt blond.

Applicera hårfärgen på ett torrt hår, följ anvisningarna på förpakningen! Hur många flaskor du behöver till din färgning beror på hur mycket, och hur tjockt hår du har, eller ska färga. Stargazers hårfärger är mycket skonsamma mot hud och hår, de innehåller ingen ammoniak. Om bleker du håret innan du ska tonar det så gör toningen att håret känns mjukare å friskare efteråt. Stargazers hårfärger kan man blanda med varandra för att få fram en sköna nyans.

En flaska innehåller: 88 ml

VIKTIGT ATT KOMMA IHÅG:
Stargazers hårfärger färgar av sig – på hud, handdukar, porslin, plast. Så skydda allt som du inte vill ha färg på, sweetpoison.se ansvarar inte för eventuellt miss i färgskalan, missfärgning eller skadade kläder eller andra föremål. Vi ansvarar inte häller för resultatet på ditt just ditt hår, alla hår är olika.

´Det är smart att göra ett slingtest innan du färgar större delar av håret. Är du osäker så rådfråga din frisör innan du färgar!
Artikelnr: SGHD1708
BUTIKSINFORMATION
SWEET POISON
Köpmangatan 1
702 10 Örebro

Öppetider:
(ändrade öppetider pga. Corona Viruset)
Mån-Fre 12-18
Lör 12-15
Söndag STÄNGT!!

6 juni Nationaldagen 11.00-16.00
E-MAIL
sweetpoison_orebro@outlook.com

BETALSÄTT
© Speedy Mike made for the garage AB
Vi använder cookies för att kunna erbjuda en så bra upplevelse som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du att vi använder cookies. Läs mer