Om oss på Sweet Poison

Vi älskar subkulturen och alternativ livsstilar som punkare, rockabilly, rockabellas, hippies, emos, skaters och mods. Men det finns Teddy Girls eller Elvis Presley Rebels osv.

Vi säljer ROCKABILLY mode för kille/tjej/barn, men har också en del Rock´n´roll inspererade märken som passar brar till riktiga ROCKERS. Vi har stora märken som Dickies, Vans, Liqourbrand, Brixton, Speedy Mike, Collectif, Hell Bunny och Lucky 13.

Vi har funnits sen 2009 då vi öppnades Sweet Poison i en liten lokal på 17kvm i Örebro city. Men bara ett år senre flyttade vi in på Mariebergs Galleria. Vi öppnade då också vår första webbshop.

Det har hänt mycket under åren för Sweet Poison, vi har haft butiker i Charlottenberg, Sundsvall, Borlänge, Kristinehamn och flera gånger i Stockholm. Men nu har vi bestämt oss för att göra de vi är bäst på, att driva vår egen unika butik hemma i Örebro. Nu finns det bara en fysisk butik kvar och denna hittar ni på Köpmangatan 1 i Örebro city.

Vi finns på det flesta car meets, tatueringsmässor, mc-mässor och diverse rockabilly träffar runt om i Sverige! Vi älskar denna kultur och känslan som den har.

Om du vill besök oss i vår fysiska butik på, Köpmangatan 1 i Örebro city

Öppettider i butiken är:
Mån-Fre 12-18
Lör 12-16
Söndag STÄNGT
Röda dagar är det stängt.

Kontakta oss: 070-2923021 eller SpeedyMike62@hotmail.com
Missa inte att följ oss på sociala medier för bästa uppdatering:

Instagram

Sweet Poison - ÖrebroVill du nå oss på kundtjänsten? Ring:
070-2923021
 
BUTIKSINFORMATION
SWEET POISON
Köpmangatan 1
702 10 Örebro

Öppettider:
Mån-fre: 12-18
Lör: 12-16
Söndag: STÄNGT!
E-MAIL
speedymike62@hotmail.com

BETALSÄTT
© Speedy Mike made for the garage AB
Vi använder cookies för att kunna erbjuda en så bra upplevelse som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du att vi använder cookies. Läs mer