Köpvillkor
ALLMÄNT
Följande villkor är tillämpliga Konsumentköplagen och Distansavtalslagen på alla köp gjorda hos oss på www.sweetpoison.se ( Speedy Mike made for the garage AB org nr 556725-9725). När du beställer accepterar du våra köpvillkor.

Vi reserverar vi oss för förändringar i vårt sortimentet. Detta är på grund av att vi är en liten kedja som vill hålla ett levande sortiment, som förändras hela tiden. Detta gör att en vara sista ex. kan finnas i en av våra butiker och kan bli slutsåld samma dag som en vara läggs order på webben, så vi reserverar oss för slutförsälning.

FRAKTPRISER
Vi skickar/levererar till Sverige, Norge, Danmark, Finland, Tyskland, Storbritanien, Österike, Nederländerna.
Vi skriver alltid ut priset på varorna och frakt inklusive moms. Vi på Sweet Poison förbehåller sig rätten att justera priser och eventuella felsatta priser, vi reserverar oss för eventuella tryck- och skrivfel.

Vi skickar med Posten - Spårningspaket
Vi använder oss av spårningstjänst på alla försändelse så ditt packet skickas till ditt lokala utlämningsställe. När paketet är framme hos utlämningsstället erhåller du ett SMS eller annars en brevavisering via post. Visa paket kommer direkt i brevlådan.

Fraktkostnader:


Vid retur läs avsnittet retur & byten


Ej uthämtad vara
Du har upp till 14 dagar på dig att hämta ut ditt paket. Skulle du inte hämta ut paketet inom den tiden skickas det automatiskt tillbaka till oss. Du kommer då att debiteras en avgift på 250kronor. Avgiften motsvarar kostnaderna för expeditionsavgift, frakt, returfrakt och övrig hantering.

I det fall att du ångrat dig redan innan du hunnit erhålla ditt paket så måste du ändå hämta ut detta hos ditt lokala postombud för att sedan skicka tillbaka det till oss. Om paketet inte hämtas ut blir det automatiskt registrerat som ett outlöst paket och debitering sker därefter.LEVERANSTIDER
Vi har som mål att skicka ditt paket inom 7 dagar.

Obs! att vi ibland måste hämta sista exemplaret i butik, eller ute på någon av alla bilmässor vi åker på. Detta innebär att det ta några extra dagar för ditt paket att komma fram. Om du vill ha koll på hur det går för ditt paket så går det att ringa vår kundtjänst : 070-2923021

Under December skickar vi packet varje dag, försöker att skynda på leveranserna, men vi står inte för att posten slarvar bort o då gör att de tar längre tid.BETALNINGSVILLKOR
Du kan välja att betala på olika sätt på sweetpoison.se

Klarna Snabbkassa
I samarbete med Klarna erbjuder vi våra kunder att betala sina varor med Faktura/Delbetalning/Konto.
Följ anvisningarna så går du snabbt genom kassan, efter det kan du välja att betala på 14 dagars Faktura, med ditt konto hos Klarna eller med kort.
Lägsta belopp att betala är 1/24 av totalbeloppet så länge det inte understiger 50 kronor. Du kan när som helst välja att betala av hela fakturan. Klarna tar ut en ränta på 1,625 %

Kortbetalning
Genom klarna

Faktura
Genom klarna

Delbetalning
Genom klarna

Presentkort
Sker genom en kod som du fyller i slutet av ditt köp i kassan!

Swish
RETURER OCH BYTEN
Sweet Poison tillämpar Distansavtalslagen, från och med det att du mottagit din order har du ånger- och bytesrätt i 14 dagar. Du har således rätt att returnera en enstaka vara eller hela ordern om du inte är nöjd.

Du har rätt att öppna förpackningen och kontrollera samt prova varan om förpackningen är återförslutningsbar. Varan skall dock skickas tillbaka i oförändrat skick.

För att ångerrätten skall kunna tillämpas gäller följande:

- Varan får inte vara använd eller kommit till skada på annat vis. Alla eventuella märkningslappar skall sitta kvar på plagget vid retur. Om varan anländer i en originalförpackning så skall även denna returneras till oss i originalskick, det vill säga inte tejpas eller skrivas på. Med originalförpackning avses exempelvis skokartong eller kartong av annat slag!

- Varan måste vara fri från alla typer av djurhår.

- Retur- och bytesrätten gäller inte gällande ljud- och/eller bildupptagningar (CD-skivor och DVD-filmer) om förseglingen brutits, inte om griptape klistrats på skateboarden, inte underkläder, bikini eller liknande. Gäller inte på specialbeställningar utanför vårt sortiment.

- Det får inte gå mer än 14 dagar efter att du löst ut ditt paket innan du skickar ditt paket i retur.
Du har upp till 14 dagar på dig att hämta ut ditt paket.

Om den returnerade varan inte uppfyller nämnda krav kommer vi att sända tillbaka varan till dig igen och debitera dig för frakt- och hanteringskostnader.
OBS! Tänk på att du som valt faktura som betalningsalternativ är betalningsskyldig för fakturan fram till dess att returen/bytet är registrerat hos oss.

Du står för returen själv och den skickas till:
Sweet Posion
"RETUR"
Västra Vintergatan 25
70344 Örebro


Ej uthämtad vara!!

Du har upp till 14 dagar på dig att hämta ut ditt paket. Skulle du inte hämta ut paketet inom den tiden skickas det automatiskt tillbaka till oss. Du kommer då att debiteras en avgift på 300 kronor. Avgiften motsvarar kostnaderna för expeditionsavgift, frakt, returfrakt och övrig hantering.

I det fall att du ångrat dig redan innan du hunnit erhålla ditt paket så måste du ändå hämta ut detta hos ditt lokala postombud för att sedan skicka tillbaka det till oss. Om paketet inte hämtas ut blir det automatiskt registrerat som ett outlöst paket och debitering sker därefter.

Vi gör inga byten på ordern du skickar i retur, vill du ha en annan storlek eller vill byta till annan vara så får man lägga en ny order.
REKLAMATION
Om en vara är felaktig, det vill säga skadad eller felsydd, har du möjlighet att reklamera varan. Tänk på att om du har handlat på faktura och din reklamation drar ut på tiden så måste du ändå betala din faktura innan den förfaller. Om reklamationen blir godkänd kommer vi att ersätta dig i efterhand, genom Klarna kommer det ett återbetalnings mail från dem i samband med att vi registrerat din retur i deras system.

Reklamationer – så här gör du
Vid en reklamation skall du kontakta Sweet Poison på: 070-2923021 så snart du upptäcker ett fel på varan. Kontakta oss på speedymike62@hotmail.com och beskriv felet samt bifoga en bild så underlättar det reklamationsprocessen. Om vi bedömer att det kan vara en godkänd reklamation så tar vi tillbaka varan för en mer noggrann bedömning och återkommer därefter med ett definitivt besked.

Vi skickar dig en Reklamations frakt efter du hört av dig!

När vi får in den felaktiga varan gör vi en reklamationsbedömning. Om det är en godkänd reklamation undersöker vi i första hand om det finns möjlighet att avhjälpa felet. Om detta inte är möjligt kommer vi att ersätta den felaktiga varan med en ny likadan vara, det vill säga omleverans. Du kan även välja att få en annan vara om en likadan vara inte finns kvar i lager. Skulle det inte gå att avhjälpa felet eller ersätta varan, får du pengarna tillbaka i sista hand. Återbetalningen sker automatiskt beroende på hur du valt att betala din order.
Om plagget är använt ska det tvättas innan det returneras.
Vid reklamationer där återbetalning blir aktuell kan avdrag göras på varans värde beroende på dess ålder eller hur använd den är sedan köptillfället.

I regel gäller 35% per halv år gällande kläder och accessoarer. Skor gäller 50% per halv år.

Alla reklamationer gällande skateboard- och longboards bedöms av respektive leverantör.
Skateboard- och longboards som blivit knäckta är som regel inte en godkänd reklamation.

BUTIKSINFORMATION
SWEET POISON
Aspholmsvägen 14
702 27 Örebro

Öppettider:

Måndag - Fredag 11.00-18.00
Lördag 11.00-18.00
Söndag 12.00-16.00


.
E-MAIL
speedymike62@hotmail.com

BETALSÄTT
© Speedy Mike made for the garage AB
Vi använder cookies för att kunna erbjuda en så bra upplevelse som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du att vi använder cookies. Läs mer